KEZDŐLAPAJÁNLATOKHOTELSZOLGÁLTATÁSOKÉTTEREMRENDEZVÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATAKTUÁLISFOGLALÁS
AJÁNLATOK
 

HOTEL

Hotelünk 2, 3, 4, 5 és 7 ágyas szobákkal rendelkezik, melyek ideálisak romantikára vágyó párok, vagy nyaraló családok számára. De tökéletesen alkalmas csoportok fogadására is, így a városba osztálykirándulásra érkező diákok egyik kedvelt szálláshelye is egyben.
 
A szállodát könnyű megközelíthetősége, valamint nyugodt fekvése miatt az átutazó turisták is nagyon kedvelik. Vendégeinknek kis házi kedvenceiket sem kell otthon hagyniuk, mivel az Engler Hotel & Étterem Mosonmagyaróvár legállatbarátabb vendéglátóhelye. Mindezt a földszinten kialakított külön bejáratú "kisállat szobák" is igazolnak.
 
Az Engler Hotel & Étterem a természet közelsége miatt régóta közkedvelt a családok körében. A gyermekek számára izgalmas programokat jelent a sétahajózás, a lovaskocsi túra, vagy a nemrég megvalósított modern játszótér.
 
A szomszédos Rudolf-ligetben található Szigetköz Kalandpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes mulatságot ígér. Mosonmagyaróvár legújabb attrakciója a FUTURA Interaktív Természettudományi Központ számtalan élménnyel gazdagítja a látogatókat.
 
A város és a környék számtalan programlehetőséget kínál. Minden évszak tartogat érdekességeket az aktív sportok kedvelőinek, a kultúra és fesztiválok szerelmeseinek, vagy éppen a wellness imádóknak. Közép-Európa ásványokban egyik leggazdagabb termálfürdője itt Mosonmagyaróváron várja az idelátogatókat.  A település legkiemelkedőbb történelmi emléke az Óvári vár, mely évszázados falai között ma egyetem működik.
 
Honlapkészítés Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu